Следвайте Гласове в ТелеграмОбинският съветник от БСП Ваня Григорова шеговито посъветва

...
Следвайте Гласове в ТелеграмОбинският съветник от БСП Ваня Григорова шеговито посъветва
Коментари Харесай

Ваня Григорова иронично: Путин вече е в Столичния съвет. Нека не търсят подкрепа от него

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Обинският консултант от Българска социалистическа партия Ваня Григорова шеговито посъветва сътрудниците си от Политическа партия - Демократична България в Столичния общински съвет да не търсят от нея поддръжка за кандидатурата на Борис Бонев за началник на Съвета.

" Кандидатът на Владимир Путин към този момент е в Столичния общински съвет. Нека не търсят поддръжка от него за председателския пост в локалния парламент. Ще е почтено по отношение на гласоподавателите им ", сподели тя в предаването " Лице в бице " по БТВ. Григорова разяснява по този начин офанзивите от страна на десницата по време на предизборната акция, когато тя бе представяна като претендент на съветския президент.

Григорова бе безапелационна, че няма да поддържа претендентът на ПП-ДБ-Спаси София за председателския пост. „ Имаме друго виждане за метода на ръководство и по тази причина няма да подкрепим Борис Бонев за ръководител на СОС “, безапелационна бе тя. И добави: " Мен ме изкараха многоглавата ламя преди изборите, а в този момент желаят поддръжка. “

Тате ще ми купи колело, но другата година, разказа обстановката в столицата тя и съобщи, че на следващия ден ръководител на СОС няма да бъде определен.

Тя се опълчи и на концепцията на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова най-възрастният общински консултант да оглави СОС. В момента това е Грети Стефанова от Политическа партия - Демократична България.

„ Няма алтернатива да има нов избор на общински съветници, в случай че не бъде определен началник на СОС “, счита Ваня Григорова.

" Според мен би трябвало по някакъв метод да се раздели властта. Имаме към този момент монопол на национално и локално ниво и в този момент безумен блян да се оглави СОС от неговия ръководител в лицето на Борис Бонев. Очевидно е че при този фрагментиран СОС, ниска изборна интензивност и доста сложен избор за кмет на София функциите би трябвало да бъдат разпределени заслужено. В момента имаме претендент и на следващия ден тя (Диана Тонова – б.ред.) ще бъде нашият претендент. До момента не сме обсъждали промяна нито на нашия, нито на техния претендент ", сподели Ваня Григорова.

„ По някакъв метод би трябвало да се раздели властта. Има безумен блян да се оглави СОС. Очевидно е, че при тази ниска изборна интензивност функциите би трябвало да бъдат разпределени. За нас е значимо да изговорим всички цели, с цел да забележим къде е границата посред ни ", сподели тя.

Григорова изясни защо са говорили на срещите с Политическа партия - Демократична България.

" Разговорът с " Продължаваме промяната – Демократична България " ( " Спаси София " ) беше главно за целите на нашата група и на тяхната група. Аз чух, че и те, като нас, желаят да се върнат комуналните услуги в общински ръце. При бедственото състояние със снега макар рецензиите няма нито една наложена глоба и забележка към общинската компания " Софекострой ". Очевидно общинското сдружението е това, което се справили с работата, а частните не са справили ", сподели Ваня Григорова.

" Интересът на обществото би трябвало да бъде предпазен. Ако договорите с частните компании са за 5 години напред – по тази причина има адвокати, които може да се намесят, не може да живеем със същите проблеми, моделът би трябвало да бъде изменен. Това е ръководството на положителния собственик - би трябвало да имаш благосъстоятелност, която да управляваш, а не да преотстъпваш правото да управляваш ", добави тобщинският консултант от Българска социалистическа партия.

Инфо: epicenter.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР